OVER FAMILY Oldemarkt

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Oldemarkt

Blijf gezellig eten bij Family Oldemarkt of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Het Hof in Oldemarkt laten we onze gasten genieten van lekker eten in een sfeervol en gezellig eethuis of kunnen zij gemakkelijk en snel hun favoriete Family maaltijd bestellen voor thuis. Om dit mogelijk te maken hebben we bij Family een gastvrij team met echte sfeermakers. Wij zijn altijd op zoek naar versterking. 

Geen dag is hetzelfde! Bij Family Het Hof in Oldemarkt vind je nu eenmaal de lekkerste (bij)baan. Het ene moment bereid je de favoriete Family gerechten, het andere moment tap je verdraaid lekkere ijsjes. Je serveert in ons eethuis de beste seizoensspecials en laat de gasten genieten van huisgemaakte pizza's op ons terras. Door de combinatie blijven eten en afhalen is het elke dag gezellig druk in onze vestiging, we kunnen jouw hulp dus goed gebruiken.   

Werken bij Family is ideaal te combineren met sport, studie, gezinsleven, feestjes en natuurlijk de nodige vrijetijd, dit komt door onze ruime openingstijden. Jouw glimlach is geld waard, want naast je salaris verdien je bij Family uiteraard ook een lekkere fooi.   

Kom jij het Family team van Edwin en Jessika in Oldemarkt versterken? We zien jouw reactie graag tegemoet.    

Bel, app, bezoek of reageer via deze site en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.   

 

Kom je snel een keertje proeven bij onze Family?  

“Even heerlijk een hapje eten, wij hebben voor de hele familie iets lekkers op de kaart staan, onze Pangerechten zijn mateloos populair in Oldemarkt en omstreken, kom je deze ook eens proberen?" 

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Oldemarkt staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion